Ned på knæ

Der er vel gået et års tid siden jeg sidst skrev et indlæg her på bloggen… Paradoksalt nok har der vel aldrig været mere at skrive om end i netop denne periode! Livet, vores gang og udvikling i samme, skaber og former os hele tiden. Ser vi blot få år tilbage… er vi nærmest ugenkendelige for os selv. Vi træffer valg og lever bevidst, vi tydeliggør vores værdier og prioritere – dagligt.

Tilliden i mellem os er af en størrelse, der overgår selv en teenagers ego, respekten og stoltheden ligeså. Kærligheden er urokkelig!

Måske derfor? og som en naturlig konsekvens heraf er KVINDEN MIN i dag, MIN erklærede SLAVINDE! HERRENS SLAVINDE! Det handler om følelser, kærlighed og viljen til ALTID at være den bedste udgave af sig selv overfor hinanden.

Jeg har BRUG for at BRUGE min SLAVINDE når jeg lyster. Hun har BRUG for at blive BRUGT af HERREN når han lyster. Når livet tager fat, når afstanden i mellem os bliver bare lidt for stor, når døren står på klem, opstår længslen i hende til at sidde PÅ KNÆ, finde ro, føle sig værdsat og ELSKET og blive BRUGT!

PÅ KNÆ, PÅ SIN PUDE MED HERRENS ØJNE OG FULDE OPMÆRKSOMHED RETTET  I MOD SIG! Ser jeg en STOLT KVINDE, en ROLIG KVINDE, en SMUK KVINDE, en EROTISK KVINDE, MIN KVINDE!

Jeg MÆRKER mig selv som MAND, hvad enten jeg blot betragter hende, mærker hendes varme mund tage min PIK, eller lader spanskrøret mærke hendes baller!’

MIN vilje, Hendes overgivelse, i forening bliver gnisterne til flammer, vores LYST, vores foreningen, vores KÆRLIGHED.

NED PÅ KNÆ… SLAVINDE MIN!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s